Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak
Saadet Partisi İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen sabah kahvaltısıyla, Milletvekili adayları basın mensuplarıyla buluştu.

ÇALIŞMA TEMPOSU ARTTI

Cumartesi günü Sedef Pastanesinde gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Seçim çalışmalarını 6 aydır yürüttüklerini ifade ederek;

“Çalışmalarımızda, halkımızla buluşarak Saadet Partimizin hedeflerini paylaşıyoruz. İnşallah 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Saadet Partisinin güçlü bir şekilde mecliste yer alması için gayret ve mücadele içerisindeyiz.

Milletvekili aday listeleri belirlendikten sonra çalışma tempomuzu yükselttik. Çalışmalarımızı arttırdık” dedi.

İTTİFAK TEVECCÜH GÖRDÜ

Saadet Partisine; ilgi ve teveccühün üst noktada olduğunu aktaran Sütçü;

“Geçmişte yapmış olduğumuz çalışmalar bizim için en önemli referans olarak halkımız tarafından ifade ediliyor. Saadet Partisinin, Büyük Birlik Partisiyle ittifak yapması halkımız tarafından ciddi bir teveccüh gördü.

İnşallah bu teveccüh tabana yayılacak. Tabanın da karşılığını alarak inşallah 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Saadet Partimiz güçlü bir şekilde mecliste yer alacak” diye konuştu.

ULUSAL BASINA SİTEM

Yerel basının kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden Sütçü şöyle devam etti;

“Bugün saadet partisi İnegöl’de söz sahibi ise halkımız tarafından karşılığını buluyorsa bu yerel basının yapmış olduğu gayretli çalışmalarından kaynaklanıyor. Bunu her defasında ifade ediyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yerel basındaki aldığımız bu teveccühü ulusal basından da bekliyoruz. Ulusal basında bugün maalesef saadet partisi 1 saniye dahi verilmiyor.”

MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Milletvekili adayı Özgür Öztürk ise Saadet Partisini milletin yeterince bildiğini ifade ederek şöyle konuştu;


“Ekonomi odaklı üretim anlayışıyla geçmişte halkımızın teveccühünü kazanmıştık. Bunu tekrar yapabilme adına 7 Haziran seçimlerinde milletimizin desteğini bekliyoruz. Saadet Partisi aynı zamanda medeniyet projesidir.

Ahlak ve maneviyat ilkesi doğrultusunda Saadet Partisine halkımızın tekrar destek vermesini istiyoruz. Saadet Partisi her durum ve şartta ülkemizi güzel yarınlara taşıyacak.”

MİLLETİMİZ ARAYIŞ İÇERİSİNDE

İttifakın tabanda oluşmuş bir ittifak olduğunu aktaran Milletvekili adayı İsmail Özdemir;

“8 ay önce gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçmenimizin %25’i meclisteki partilerin göstermiş olduğu adaylara oy vermeyerek meclisteki partileri adeta protesto ederek tavrını koymuştur.

Bu %25’lik seçmen bir partiyi iktidara taşıyabilir, çok ciddi bir kitledir. Bu seçmenlerin sandığa gitmemiş olması milletimizde bir arayış olduğunu fikrini ortaya koymuştur.”

“Meclisteki partilerimizin ekonomik anlamda çözüm üretemiyorlar, günü sadece şahsi polemiklerle geçiriyorlar. Bu yüzden arayış içine girilmiştir.

Saadet Partisi milli ittifakla büyük bir patlama yapacağını aynı Refah Partisi döneminde olduğu gibi bizi anketler %2,5 gösteriyordu ama seçimlerde %22,5 oldu. Şimdi bizde aynı tabloyu bekliyoruz çünkü aynı ekonomik tablo ortada” diye konuştu.