Emeklilere Sevindirici Haberler: İndirimler, Kampanyalar ve Daha Fazlası Emeklilere Sevindirici Haberler: İndirimler, Kampanyalar ve Daha Fazlası
TÜSAYDER Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği Başkanı Gürkan Hüryılmaz ve Disiplin Kurulu üyesi, Bursa Bölge Lideri Derya Akça, İnegöl mobilya sektörü satınalmacılarının davetlisi olarak İnegöl’e geldi.

Sedef Pastanesi’nde gerçekleştirilen toplantı Saloni Mobilya, Leta Sandalye, Gala Mobilya, Nills Mobilya, Classi Mobilya ve Rendi Mobilya Satınalma Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.Toplantı öncesi firma ziyaretleri yapılırken; çalışmalar yerinde görüldü.

Toplantıda bölge ve sektörel satınalma bakış açısı ile ele alınırken; TÜSAYDER’infaaliyetleri İnegöl mobilya satınalma yöneticileri ile paylaşıldı.

Üyelikler değerlendirilerek TÜSAYDER çatısı altında mobilya grubunu toplantıya iştirak eden mobilyacıların satınalma yöneticilerinin temsil etmesi, öncü olması ve grubun daha da genişletilmesi konuları konuşuldu. Ayrıca verilecek profesyonel eğitimlerin takvimi belirlendi.