Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"
Büyükşehir yasasıyla birlikte İnegöl’deki altyapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanına dahil oldu.

Büyükşehir’in yeni dönüşen mahallelerde yaptığı çalışmalara ise İnegöl Belediyesi’nin desteği sürüyor. Son olarak yapımına geçtiğimiz Salı günü başlanan Sarıpınar sulama suyu isale hattı da Buski İnegöl Belediyesi işbirliğiyle devam ediyor.

2 BİN 800 METRE

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; toplam uzunluğu 2 bin 800 metre olan sulama suyu isale hattının bin metresinin tamamlandığını ve proje bittiğinde Sarıpınar Mahallesinin sulama suyu ihtiyacının tamamının buradan karşılanacağını söyledi.

Yerel seçimlerden önce köylerin eksiklerini tespit edip gerekli planlamayı yaptıklarını belirten Yiğit:

“Bugüne kadar yeni mahallelerimizde asfaltlama, tretuvar uygulaması, cephe iyileştirme, futbol sahası, çocuk parkı gibi çalışmalar yaptık. Bugün de Sarıpınar mahallesinde sulama suyu isale hattı yapıyoruz. Planlarımız dahilinde tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

BUSKİ VE BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Sarıpınar mahalle muhtarı Münür Muyan ise Buski ve İnegöl Belediyesine gayretlerinden ötürü teşekkür etti. Muyan ayrıca İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a sulama suyu hattı çalışmalarına vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.