Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti
Milletvekili Hüseyin Şahin yazılı olarak yayınladığı mesajında, Cumhuriyet ile Türk Milletine bağımsızlık ve demokrasi gibi çok önemli haklar elde ettiğini ve ülke yönetiminde sözün, millete bırakıldığını söyledi. Bağımsızlığımızın ve vatanın bölünmez bütünlüğünün simgesi olan Cumhuriyeti korumanın, yaşatmanın ve gelecek nesillere ulaştırmanın Türk Milletinin en önemli görevlerinden olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur duyulan gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. yılını gururla kutluyorum” dedi.

100.YILA HAZIRLANIYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi olarak iktidara geldiklerinden bu yana, millete ve cumhuriyete layık olabilmek için büyük bir kalkınma hamleleri başlattıklarını ifade eden Milletvekili Şahin, “Pek çok alanda önemli yapısal reformlar gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz ülkemizin ekonomisini, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokmaktır. Cumhuriyeti ileri demokrasi ile güçlendiren AK Parti iktidarı, muasır medeniyetler seviyesini aşmak gayesindedir” dedi.

Türkiye’nin, çevresinde ve dünyada barış ve güvenliğin sağlanması için daha etkin rol üstlendiğini vurgulayan Milletvekili Şahin, “Türkiye, bugün pek çok ülke ve bölge için ilham kaynağı haline gelen bir ülke olmuştur. Özgüvenimizi yüksek tutup milletçe birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde ortak hedeflerde buluşma başarısını gösterdiğimiz sürece, daha da kuvvetleneceğimize, büyüyeceğimize, gelişeceğimize samimiyetle inanıyoruz. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkıp bu aziz emaneti gelecek nesillere en sağlıklı şekilde taşımak olgunlaşan demokrasimizde hepimizin ortak hedefidir” diye konuştu.