Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?
Sertifika töreninde konuşan Okul Müdürü İsmail Göbül;

“Dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi bünyesinde yer alan UCLES (University of Cambridge Local Examinations Syndicate) departmanı tarafından hazırlanan İngilizce yeterlilik sınavları tüm dünya genelinde İngilizceyi yabancı dil olarak öğrenen öğrencilere uygulanır ve İngilizce eğitimine tüm dünya genelinde bir standart getirmeyi amaçlar. İngilizce öğreniminde başarıyı teşvik eden ve seviyesini gösteren sınavlardır.

Her yıl dünyanın her yerinden yüz binlerce öğrenci UCLES sınavlarına girmektedir. Türkiye’de bulunan birçok okul bu sınavları öğretim programlarına başarılı bir şekilde dâhil etmiştir. İçeriği resimli, renkli ve eğlencelidir; dolayısıyla öğrenciler soruları yanıtlarken zorluk çekmez.

Dil seviye tespiti ve İngilizce öğretimi alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından İngilterede hazırlanır ve sonuçları orada değerlendirilir. Tam kapsamlıdır çünkü dil öğrenmeye ilişkin dört beceriyi (Okuma, Yazma, Dinleme ve Konuşma) içerir” dedi.

EĞİTİM KALİTEMİZ TESCİLLENDİ

“Her yıl tekrarlanan Cambridge Üniversitesi İngilizce seviye tespit sınavlarına (UCLES) katılan Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencilerimiz sınavlarını başarıyla tamamlamışlardır” diyen Göbül;

“Sertifika törenini okulumuz yönetim kurulu başkanı Azmettin Gündüz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Yabancı dil eğitimine ciddi önem vermekteyiz. Yapılan bu sınav ile öğrencilerimiz tarafsız bir kurum tarafından aldıkları eğitimin kalitesini tescillemiş bulunmaktalar. Bu konuda bizler de çok mutluyuz.” Diye konuştu.