TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu
İnegölspor Basın Sözcülerinden Ahmet Ortakçı, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Altay maçına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

ORTA SAHADA BÜYÜK EKSİK
Kulüp tesislerinde gazetecilere açıklama yapan Ortakçı, şöyle konuştu: "İnegölsporumuz şuanda 46 puanla ligde 4. sırada bulunmaktadır. Play-off iddiamız halen devam etmekte. Bu sebeple bu hafta deplasmanda oynayacağımız Altay maçı ve ondan sonra oynayacağımız Tepecik maçı çok önemlidir. Bu maçları alarak play-off iddiamızı sürdürmek ve başarılı olmak istiyoruz. Altay cezalı olduğu için sadece İnegölspor taraftarı maça alınacaktır. Pazar günü oynanacak olan maça taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. İnegölspor'da cezalı olan Mahmut ve Yılmaz oynayamayacaklar. Muharrem'in sakatlığı devam etmekte. Maçta yer alıp almayacağı maç günü belli olacaktır."

“YILDIRIM NEDEN YOK” SORUSUNA CEVAP YOK
Ortakçı, basın mensuplarının Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın basın toplantısı düzenlememe gerekçesi nedir sorusunu yanıtsız bıraktı. Ortakçı takımdaki diğer eksiklerle ilgili soruyu da bilmediği için yanıtlamadı. Yıldırım’ın açıklama yapmama inadı., İnegölspor yöneticilerini de zor durumda bırakmaya devam ediyor.