SAADET PARTİSİ KONGREYE GİDİYOR

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, yaptığı yazılı açıklamada;

"Saadet Partisi tüzüğümüz gereği iki yılda bir yapılan Olağan Kongremizin 6.sını bu hafta sonu Ankara'da gerçekleştireceğiz inşallah. "Çelikleşme" ve "Yeni Hamle" hedeflerini güden 6. Olağan Büyük Kongremiz 30 Ekim 2016 tarihinde Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılması kararlaştırmıştır.

İnegöl Teşkilatı olarak bu kongreye gerek otobüslerle gerekse özel araçlarımızla yoğun bir şekilde katılım gösterecektir. Bununla ilgili İnegöl'ümüzün muhtelif noktalarındaki pankart çalışmalarımız ve sosyal medya üzerinden gerçekleşen tanıtım faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Öncelikli olarak Cenab-ı Allah'tan bu kongremizin Türkiye'nin ve bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyoruz" dedi.

KAMALAK'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

"Yüksek İstişare Kurulunun almış olduğu kararı da paylaşan Sütçü;

"21 Ekim Cuma günü yaptığı toplantıda 6.Olağan Büyük Kongreye tek liste ile girilmesi kararını almıştı. Öncelikle 5 yıldan beri partimiz genel başkanlığını yürüten Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak beyefendiye camiamız ve milletimiz adına teşekkür etmeyi önemli bir görev ve vecibe saymaktadır. Kurulumuzca, yapılacak kongreye yeni bir genel başkan adayı ile gidilmesi uygun görülmüştür.

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

Bu sebepten dolayı Büyük Kongremiz; yeni bir Genel Başkan, Genel İdare Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerini seçme görevini sahip olduğu yüksek şuur ve sadakatle ifa edecektir. Büyük Kongremizin men-suplarının bu görevleri milletimiz için en başarılı bir şekilde yerine getireceğinden emin bulunuyoruz.

Yüksek İstişare Kurulumuz yapılan geniş istişarelerden sonra yaptığı toplantıda da: Saadet Partisi'nin en kısa zamanda en büyük parti olmasını temin için gereken bütün "Çelikleşme" ve "Yeni Hamle" çalışmalarını planlı ve programlı bir şekilde yapmak hususlarında elinden gelen gayreti göstereceği inancıyla yeni Genel Başkan olarak, Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu beyin uygun olacağını kararlaştırmıştır. Geniş ve usulüne uygun olarak yapılan istişaler neticesinde verilen bu kararın partimize, milletimize, islam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TEŞKİLAT HİYERARŞİMİZE SADIK KALACAĞIZ

Sütçü şöyle devam etti:

"Muhterem Genel Başkanımız Sayın Prof.Dr.Mustafa Kamalak beye göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından ve özellikle İnegöl teşkilatı olarak bizlere göstermiş olduğu özel ilgi ve muhabbetten dolayı teşekkür ediyoruz.

Bundan sonraki alacağı görevlerde de aynı azim ve inançla gayret göstereceğinden şüphemiz yoktur. Müstakbel Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu beyi tebrik ediyor, daha önce nasıl ki Genel Merkezimiz ve teşkilat hiyerarşimize sadık kalarak, canla başla çalışmış isek, aynı azmimizi daha da arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade etmek istiyor, tüm teşkilat mensuplarımızı ve gönüldaşlarımızı 30 Ekim "Çelikleşme" ve "Yeni hamle" büyük kongremize bekliyoruz.

Kongremizin ana sloganı ile sizlere hitap ediyor saygılar sunuyorum: Böyle gelmiş, Böyle gitmeyecek, bu düzen değişecek. Gelin, hep beraber inanalım, yarınlara çalışalım, bugünler gelip geçecek, çünkü güneş doğar yağmur yağar. Bir çiçekle bahar doğar... Umudumuz herkes için... Hep Birlikten Kuvvet Doğar"