Bursa İl Başkanlığından gelen görevlilere, İnegöl teşkilatından da ekiplerin iştirak ettiği programda 30 farklı ekip, İnegöl'ün özellikle ana arterlerdeki işyeri ve kahvehanelerini ziyaret etti.

ÇARŞI ESNAFI ZİYARET EDİLDİ

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir

Çarşı esnafı ziyaretini yapan gruba ise Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ve İlçe başkanı Hasan Eroğlu da iştirak etti. Ziyaret sırasında konuşan İl başkanı Mehmet Atmaca bugün yapılan ziyaretlerin sadece hatır sormak, selam verip hasbihalleşmek amacıyla yapıldığını belirtti.

KUTUPLAŞMA SORUNU VAR

Atmaca, bugün Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri kutuplaşma, diğerinin adalet olduğunu dile getirerek:

"Bugün burada oluşturulmak istenen bu kutuplaşma ve gergin siyasetin etkilerini kırmak için çalışıyoruz. Ülkemiz ve Dünya önemli bir süreç içerisinden geçmekte.

Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşamakta. Birçok sorunun yanında insanların kutuplaşması ve birbirlerine karşı düşman edilmesi düşünülemez.

HİÇ BİR PARTİ DÜŞMAN DEĞİL

Türkiye tek tip insanlardan oluşmamaktadır. Değişik özelliklerde insanlar bulunmakta ama hiç kimse birbirini düşman görmemesi gerektiğini düşünüyorum. Farklı siyasi görüşlere, farklı inançlara sahip de olsak bir kısım müşterek düşüncelerimiz vardır.

Bu düşünceler merkezinde bir araya gelip bu zor günleri atlatmamız gerekmektedir. O yüzden Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Bey bu kutuplaşmayı engelleyici, barışı ve huzuru yaygınlaştırma adına politikalar yürütmektedir.

Hiçbir siyasi hareketi kendimize kesinlikle düşman olarak görmüyoruz. Bu sebepledir ki bugünkü kamuoyundan aldığımız izlenim de Genel Başkanımızın bu söylemlerinin halkımız nezdinde çok ciddi kabul gördüğüdür. Biz çizgimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz." Dedi.

TÜM KÖYLER ZİYARET EDİLDİ

Yapılan çalışmanın detayları ile ilgili ise İlçe Başkanı Hasan Eroğlu kısa bir açıklamada bulundu. Son üç ayda İnegöl'de zaten tüm kırsal mahalleleri ziyaret ettiklerini belirten Eroğlu:

"Halkımızın siyasetçilere genel bir sitemi vardır. Hep seçim zamanı gelindiğini, başka zamanlarda kapılarını çalan siyasetçilerin olmadığını söylerler.

Bizler yaptığımız ziyaretlerde mümkün mertebe siyasi konularda, tartışma oluşturacak söylemlere girmiyoruz.

Seçim dönemi olmamasına rağmen, özellikle dertleşmeye, tek taraflı değil, karşılıklı diyalog için geldiğimizi ifade ediyoruz.

Halkımız da sağolsunlar her yerde teveccühle bizleri karşılıyorlar. Saadet Partisi olarak halkımızın içinde olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz." Dedi.