İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yeni binasına taşınmasıyla birlikte; binlerce vatandaşa modern ve son teknoloji cihazlarla hizmet verilmeye başlandı. Bursa Kamu Hastanelerine bağlı olarak hizmet veren merkezin yöneticisi Dr.Tahsin Hasan Hasanoğlu, günlük ortalama 475 poliklinik gerçekleştiğini ve merkezde toplam 23 tabibin görev yaptığını söyledi.
SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR
Dr. Hasanoğlu; "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde protez, diş tedavisi, dolgu, kanal tedavisi, porselen kaplama gibi tedavilerin yapıldığına dikkat çekerek, İnegöl'ümüze ve vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Merkezimizde son teknoloji cihazlar kullanılıyor. Dinlenme Salonlarından tutunda LCD televizyonlara kadar tüm otomasyon sistemleri hastalara en konforlu ve en kaliteli hizmeti vermek üzere kurulmuş durumda" dedi.
39 BİN POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLDİ
Hasanoğlu, şöyle devam etti: "Yeni hizmet binamıza bu yıl 27 Haziranda taşındık o günden bugüne kadar merkezimizde 39 bin poliklinik hizmeti verildi. Yaklaşık 8000 panoramik periapikal film, 12000 dolgu ve kanal tedavisi, 6500 protez ve 7000 diş çekimi işlemi yapıldı"
GECE 24.00'E KADAR HİZMET VERİLİYOR
"Merkezimizde hafta içi gece 24.00'e hafta sonu da 17.00 saatlerine kadar nöbetçi doktorlarımız hizmet vermekte ayrıca Arapça, Rusça Kürtçe ve İngilizce dillerini bilen personellerimiz sayesinde merkezimize başvuran yabancı hastalarda rahatlıkla muayene olabilmektedir. Yeni binamızda engelli hastalarımız içinde özel engelli polikliniğimiz mevcuttur. Tüm engelli vatandaşlarımıza MHRS'den bağımsız olarak muayene ve röntgen laboratuar gibi birimlerde de öncelikli hizmet olanakları sunulmaktadır"

Uzmanı uyardı, o sorun ciddi hastalıkların belirtisi olabilir Uzmanı uyardı, o sorun ciddi hastalıkların belirtisi olabilir