Ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay;

"İnegöl Belediye Başkanımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. Kendisiyle İnegöl'de kurulması düşünülen üniversite noktasında fikir alışverişinde bulunduk. İnegöl'de bulunan Uludağ Üniversitesi'ne bağlı hem meslek yüksekokulu hem de işletme fakültesine yapmış oldukları destek ve katkılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; "İnegöl ticareti, ekonomisi ve nüfusuyla gerçekten birçok ilçenin ve ilin üzerinde potansiyele sahip bir konuma haiz bir şehir konumundadır. Bizlerinde daha önce dile getirdiğimiz önemli konulardan bir tanesi de şehrimize bir fakülte açılmasıydı. Bu hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayarak şehrimize İşletme Fakültesini kazandırmıştık" dedi.

Aktaş;

"Uludağ Üniversitesi bünyesinde hem Bursa merkezde hem de ilçelerde bulunan fakülte ve yüksekokullarda yürütülen çalışmalara destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen Rektörümüze teşekkürlerimizi huzurlarınızda sunmak istiyorum. Bizde belediye olarak kanunların el verdiği ölçüde üniversitemize destek olmaya ve katkı vermeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki üniversitemiz bilgi üretirse ve iyi nitelikli personel yetiştirirse hem ilçemizin hem de ülkemizin geleceği daha da aydınlık olacaktır" diye konuştu.