Fenerbahçe, deplasman galibiyeti rekorunu kırdı Fenerbahçe, deplasman galibiyeti rekorunu kırdı
Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Vekili Alper Taban, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ın da katıldığı kahvaltı sonrası İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık bir konuşma yaptı.

Rakip taraftar derneklerine de seslenen Arık, şunları söyledi: “Biz yaptıklarımızla, İnegöl’e kattıklarımızla övünmüyoruz. Rekabetse bizim ezeli rakiplerimizin, ebedi dostlarımızın da İnegöl’de dernekleri var. Biz Fenerbahçeliler Derneği olarak İnegöl için bir şey yapılacaksa varız. 3 büyük 5 büyük diye kendilerine büyük ismi veren takımların İnegöl taraftar dernekleri önce İnegöl’e birer tane okul yapacaklar sonra bizimle masaya oturacaklar. Biz 60 tane etkinlik yaptık, 60 etkinliğin içinde Fenerbahçeliler Derneği’nin reklamına dayanan 6 tane etkinlik bulamazsınız. 50 küsür etkinliği İnegöl gençliğinin daha güzel şeyler yaşaması için yaptık. Bu derneklerimiz önce 50 küsur etkinlik yapacaklar ondan sonra gelip bizimle aynı masaya oturacaklar”

Galatasaraylılığıyla bilinen Kaymakam Ali Akça ise, “Çok zarif bir düşünceyle yemek organize edilmiş. Biz Galatasaraylılar olarak Fenerbahçelileri severiz. Beşiktaşlılar da sever. Onlar da bizi severler. Ezeli rekabet ebedi dostluk vardır. Bu bilinçle hareket edilirse spor keyif verir” şeklinde konuştu.