Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!
Haftalar sonra basın mensuplarının karşısına geçen İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Altay karşısında herkesin ihtiyacı olan bir galibiyet aldıklarını söyleyerek,

“Her takım belli dönemlerde düşüşler yaşar. Bu düşüşleri en az puan kaybıyla kapatmak gerekir. Şu anda şampiyonluk şansımız çok zor görünüyor.

Matematiksel olarak devam etse de şampiyonluk ihtimalimiz çok az. Ancak Play-Off’tan lige çıkma fırsatımız devam ediyor” dedi.

TAVRIM BASINA DEĞİLDİ

İnegölspor’un aldığı mağlubiyetlerin ardından neden basın toplantısı düzenlemediği sorusuna cevap veren Yıldırım,

“Bu basına karşı alınmış bir tavır değil. O nazik durumun getirdiği bir sebepti. O günlerde ağzımdan çıkacak bazı şeyler yanlış anlaşılabilirdi. Siz belki oradan çekeceğiniz bir cümleyi istemeden de olsa yanlış aktarabilirdiniz.

Öyle bir ortam içerisinde çok konuşmanın doğru olmayacağını düşündüm. O bakımdan basın toplantısı düzenlemedim. Bu size karşı bir tavır değil kendi aldığım bir karardı” ifadelerini kullandı.

EKSİKLER DÖNMEYE BAŞLAYACAK

Takımdaki eksiklerin dönmeye başlayacaklarını ifade eden Yıldırım,

“Yılmaz’ın cezası bitti ancak Yasin Görkem Arslan cezalı duruma düştü. Muharrem Efe takımla çalışmalara başladı ancak hazır olması zor gibi görünüyor.

Son durumuna bakacağız. Raif’inde 2-3 hafta sonra antrenmanlara çıkmasını bekliyoruz. İnşallah Raif’te bir an önce takıma katılır” dedi.