Dönem dönem farklı müdürlüklerde görev yapan personelle bir araya gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çarşamba günü Emlak İstimlak Müdürlüğü personeli ile buluştu.

HEDEF VE DÜŞÜNCELERİNİ PERSONELLE PAYLAŞTI

Emlak İstimlak Müdürü Ali Yakut ile Müdürlük personelinin hazır bulunduğu personel buluşması, 16.30'da Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Aktaş, personel buluşmasında Emlak İstimlak Müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili personelin görüş ve düşüncelerini dinledi. Bazı personeller söz alıp Emlak İstimlak Müdürlüğünün işleyişleri hakkında fikirlerini dile getirdi.

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

Görüş ve önerilerini paylaşan personele İnegöl ve İnegöl Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini de soran Aktaş, son olarak ülke gündemini ele aldı.

Yapılan sohbet içerikli buluşmada Emlak İstimlak Müdürlüğü personelinin fikir ve önerilerini ilgiyle takip eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendi hedef ve düşüncelerini de personeli ile paylaştı.

Belediye personelinin moral ve motivasyonunu arttırarak düşünce ve fikirlerini ilk ağızdan dinleme imkanı sağlayan sohbet toplantısının sonunda Başkan Aktaş, mesai saatlerinin dışında davetini geri çevirmeyip kendisine vakit ayıran personele teşekkür etti.

Emlak İstimlak Müdürlüğü personeli de Aktaş'a bu faydalı görüşme için teşekkür ettiler.