Uludağ"ın eteklerinde bulunan İnayet köyü sakinleri köy kahvehanesinde otururken bir patlama sesi duyduklarını iddia ettiler. İddia üzerine köye giden İlçe Kaymakamı Aziz İnci ile Jandarma ekipleri seslerin geldiği iddia edilen bölgede iş makineleri eşliğinde araştırma yaptılar. Yapılan araştırma sonucu herhangi bir patlama bulgusuna rastlanmaması üzerine ekipleri ilçeye geri döndü. Bu sırada bir patlama sesinin de Mezitler mevkisinden geldiği iddia edildi. Burada da yapılan incelemelerde herhangi bir patlama bulgusuna rastlanması.

İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti

İnayet Köy Muhtarı Yusuf Karakuş, köy kahvesinde oturdukları sırada patlama sesi duyduklarını ifade ederek: "Köy halkı ile kahvede otururken bir patlama sesi duyduk. Patlama nedeniyle köy kahvehanesinde sarsıntı hissettik. Bunun üzerine jandarmaya haber verdik. Jandarma ekipleri köye gelerek inceleme yapmak istedi. Seslerin geldiği bölge kar nedeniyle kapalı olduğu için köye iş makineleri istendi. İlçe Kaymakamı ile jandarma ekipleri seslerin geldiği alanda inceleme yaptı ama bir bulguya rastlamadı."diye konuştu.