LİSTE AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı 2016-2017 eğitim ve öğretim desteği kapsamında müracaat eden özel okul listesini açıkladı.

İnegöl'de 2016-2017 eğitim öğretim yılında 19 özel okul hizmet verecek.

5 ANAOKULU

İnegöl'de yeni sezonda 5 özel anaokulu eğitim verecek. Özel İnegöl Küçükşeyler Anaokulu, Özel Minik Ayaklar Anaokulu, Özel İnegöl Şirin Anaokulu, Özel İnegöl Lale Bahçesi Anaokulu ve Özel Zerafet Anaokulu.

İLKOKUL SAYISI 4

İlkokulda ise bu sayı 4. 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmet verecek özel okullar şöyle: Özel Zerafet İlkokulu, Özel Altın Nesil İlkokulu, Özel İnegöl Doğa İlkokulu ve Özel İnegöl Okyanus İlkokulu

4 ÖZEL ORTAOKUL

Ortaokullarda da ilkokullar gibi 4 özel okul var. Özel Altın Nesil Ortaokulu, Özel İnegöl Doğa Ortaokulu, Özel İnegöl Ortaokulu ve Özel İnegöl Okyanus Ortaokulu 2016-2017 sezonunda eğitim verecek.

3 TEMEL LİSE, 3 ANADOLU LİSESİ

Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler Kariyer yolculuğunuzda ışık tutacak bölümler

Liselerde ise 3 Temel Lise, 3 Anadolu Lisesi var. Özel İnegöl Birey Temel Lisesi, Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi ve Özel İnegöl Kültür Temel Lisesi'nin yanı sıra Özel Altınnesil Anadolu Lisesi, Özel İnegöl Elit Grup Anadolu Lisesi ve Özel İnegöl Okyanus Anadolu Lisesi

8 OKUL KAPATILDI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada, İnegöl'de FETÖ'ye bağlı olduğu tespit edilen 8 okul kapatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, kapatılan okulları sitesinde duyurdu. Daha önce kapatılan Özel Nilüfer Safvet İlkokulu, Özel Nilüfer Safvet Ortaokulu, Hacı Kemal Fen Lisesi, Hacı Kemal Anadolu Lisesi ve Yeni Bahar Ortaokulu'na Devrim Kosova'nın okulları da eklendi. Özel Devrim Kosova İlkokulu, Özel kosova Ufkum İlkokulu ve Özel Devrim Kosova Ortaokulu MEB tarafından kapatılmıştı.