Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu
Osmaniyespor yeni sezonun çalışmalarına şampiyonluk umutları ile başladı.Turgutalp Antrenman Sahası Osmaniyespor Tesislerinde çalışmalara başlayan Osmaniyespor’da futbolcuların tatil sonrası ilk kez yeniden başladıkları antrenmandaki performansları kulüp yönetimini memnun etti.

SAĞLIK SPONSORU HAMİNNE
Haminne bitkisel sağlık firmasının yeni sezonda kulübe sağlık sponsoru olmasından dolayı antrenman öncesi kulüp binasında futbolcular bir dizi sağlık kontrollerinden geçtiler. Haminne bitkisel sağlık firmasının genel müdürü Hekim Ahıskalı; Osmaniyespora yeni sezonda her türlü sağlık desteğini vermek için hazırız. ifadelerini kullandı.

“BAŞARILI OLMAMA LÜKSÜMÜZ YOK”
Kulüp Başkanı Nuri Kerimoğlu ise yaptığı açıklamada: “Bu sezon camia olarak herkes şampiyonluğa inanıyor. Taraftarlarımıza hayal kırıklığı yaşatmamak için yönetim olarak her türlü fedakarlığı yaptığımızı düşünüyorum.Bana göre şu anki kadromuzla Süper amatör kümede mücadele eden takımların gücünde olduğumuzu düşünüyoruz.Bu kadro ile şampiyon olmama lüksümüz yok”dedi.

Antrenman sonrası kulüp yöneticileri futbolculara baklava ikramında bulunarak yeni sezon öncesi kendilerinden şampiyonluk sözü aldılar.