Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız Türkiye'nin en iyi takımıyız, Biz şampiyon olacağız
Ahmet Galip Meriç, futbolcuların güvenlik dolayısıyla İnegöl’e gelemeyeceğini fakat Başkan Orman ve bazı yöneticilerin Oylat’ta konaklayacağını söyledi.

GÜVENLİK NEDENİYLE FUTBOLCULAR GELEMEYECEK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Galip Meriç:

“Başkanımızla son telefon görüşmemizde başkanımız, güvenliğin daha sağlıklı olması için futbolcuların İnegöl’e gelemeyeceğini fakat kendilerinin ve bazı yöneticilerin İnegöl’e geleceğini söyledi. Maçtan bir gün önce başkanımız Fikret Orman’ı ve bazı yöneticilerimize yemek vereceğiz.”

“ Yemeğin ardından kısa bir İnegöl turunun ardından misafirlerimizi Oylat’ta ağırlayacağız. Maç günü ise başkanımız ve yöneticilerimiz ile beraber Ertuğrulgazi Caddesi’ni gezeceğiz. Ulusal basınımız da burada olacak. Daha sonra ise hem derneğimizi hem de İnegölspor’u ziyaret etmek istiyoruz” dedi.

FUTBOLCULAR BİR GÜN İNEGÖL’E GELECEK
Fikret Orman’ın takımı ilerleyen tarihlerde İnegöl’e mutlaka getireceğini söylediğini belirten Meriç, şunları söyledi:

“Başkanımız futbolcuları İnegöl’e getirmek istediğini ama futbolcuların ileri bir tarihte mutlaka İnegöl’e geleceğini söyledi. Başkanımıza 4 yerden davet teklifi geldi. Ama kendileri İnegöl’ü seçtiği için başkanımız ve yöneticilerimize İnegöllü biri olarak çok teşekkür ediyorum”