Otomotiv sanayide ilk çeyrek raporu Otomotiv sanayide ilk çeyrek raporu

İnegöl halkının, Venüs Ada Evleri ile tanıdığı Akdoru İnşaat, ikinci projesi ile ilçe halkının karşısına çıkıyor.

Akdoru İnşaat'ın, 5 bin 600 metrekare alan üzerinde, 5 blok ve 56 daireden oluşan, içerisinde 5 işyerinin de bulunduğu Orion Prestij Park projesinin temeli Cumartesi günü atıldı.

Alanyurt Yunus Emre Spor Kompleksi'nin hemen arkasında, Uludağ Caddesi üzerinde yapımına başlayan projenin, temel atma törenine; Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MUTLU VE HUZURLU BİR YAŞAM

Temel atma töreni öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban,

"Ben de burayı gelip gezdim. Artık algı çok değişti, sunulan şeyler ve standartlar çok değişti. Ben buranın kazasız belasız tamamlanmasını diliyorum.

Buradan ev alacaklara da mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. İşletmecilerimizi de bu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

56 DAİRE VE 5 İŞYERİ

Orion Prestij Park Gayrimenkul Satış Sorumlusu İlhan Atar ise, projenin Akdoru İnşaat firmasının İnegöl'deki ikinci projesi olduğunu hatırlatarak, Orion Prestij Park evleri hakkında bilgi verdi.

Atar, "Akdoru inşaatın Orion Prestij Park projesinin temel atma törenindeyiz. Projemiz 5 bin 600 metre alanda 5 bloktan oluşuyor. 3+1 ve dublekslerimiz mevcut. 3+1 dairemiz 175 metrekare.

Bizim bu projedeki sloganımız 'Lüksü standarda çevirdik'. Örnek daireyi gezince de bunu görüyorsunuz zaten. 56 daire ve 5 işyeri bulunuyor proje içerisinde. Bu proje Akdoru'nun İnegöl'deki ikinci projesi. Venüs Ada evlerinin ardından Orion Prestij ile İnegöl halkının karşısındayız" dedi.

160 BİN 210 BİN TL ARASI

Fiyatların ortalama 160 bin TL'den başlayıp 210 bin TL'ye kadar çıktığını ifade eden İlhan Atar, Orion Prestij Park dairelerinin alışılagelmişin bir tık üzerinde bir lükslükte olduğunun da altını çizdi.

Atar, 2016 yılı başında dairelerin teslimatına başlayacaklarını ve 2016 sonunda ise projenin tam anlamıyla noktalanmış olacağını da sözlerine ekledi.