Ardı ardına yaşanan ölümlü ve yaralanmalı kazalar sonrası bölgede üst geçit yapılırken, üst geçide rağmen vatandaşlar, yolun karşısına geçerken yine şehirlerarası karayolunu kullanmaya devam ediyor. Bu durum trafik akışını tehlikeye sokarken, geçtiğimiz hafta karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, önceki gün yine aynı yerde kaza meydana gelmişti.

Dün meydana gelen kazada ise, akraba ziyareti için Erzurum’un Horasan ilçesinden İnegöl’e gelen Nafiz Harman (30), akrabası ile Huzur Mahallesine geçmeye çalışırken, Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü M.P. yönetimindeki 23 AR 315 plakalı özel otomobil, Harmana çarptı. Otomobilin çarptığı yaya asfalt zemine düşerek ağır yaralandı. Ağır yaralı Harman, yoldan geçen özel bir araca alınarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilip tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaza sırasında Nafiz Harman ile birlikte karşıdan karşıya geçmekte olan yakını ise kıl payı kazayı yaralanmadan atlattı. Kaza ile ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.