Alınan bilgiye göre, Nizami Bulut (45) idaresindeki 16 JU 584 plakalı otomobil, Bursa-İnegöl karayolu Babasultan Kavşağında su kanalına düştü. Araç, yaklaşık 100 metre savrulmasının ardından fabrika duvarına çarparak durabildi.

Kazada, sürücü Nizami Bulut ile araçtaki eşi Cemile (38), çocukları Furkan (16) ve Faruk Bulut (14) ile yeğeni İlyas Bulut (15) yaralandı.

VATANDAŞTAN İNSANLIK DERSİ
Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sırasında güneş ışığından etkilenmemesi için kıyafetlerle korunmaya çalışıldı.

“ÇOCUKLARIMI GÖREYİM”
Olay sonrası müdahale edilen Cemile Bulut, “Beni bırakın. Çocuklarımın durumu nasıl" Çocuklarımı göreyim” diye konuştu. Şoka giren İlyas Bulut ise “Rüya mı görüyorum” dedi.

KARDEŞLERDEN BİRİSİ HAYATINI KAYBETTİ
Yaralılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ile sağlık görevlileri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan kardeşlerden 14 yaşındaki Faruk Bulut, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürücü Nizami, eşi Cemile (38), oğlu Furkan Bulut (16) ile yeğeni İlyas Bulutun (16) tedavilerine hastanede devam ediliyor