MİLLİ VE MANEVİ EĞİTİM

Okyanus Kolejinin yaz okulu programına katılan öğrenciler; Kuran'ı Kerim ve Peygamberimizin hayatı, İngilizce, satranç, akıl oyunları ve robotik, kulüp dersleri, yüzme, binicilik ve doğa sporları dallarında eğitim alıyor.

190 ÖĞRENCİ VELİSİ KATILDI

190 öğrenci velisinin katıldığı kahvaltı programı Okyanus Koleji kampüsünde gerçekleştirildi.

Okul bahçesindeki kahvaltının ardından veliler sonrasında Okyanus Koleji konferans salonuna geçerek yaz okulu kapsamında yapılan etkinlik ve dersler ile ilgili hazırlanan sunumu izlediler.

HEDEF; İYİ BİR DÜNYA İNSANI

Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk yaptığı açıklamada;

"2 yıl önce İnegöl Okyanus Koleji sevgili yavrularımızın hizmetine açılmıştır. Amacımız İnegöl'de var olan eğitim değerlerine bir yenilerini eklemek, vatanını, milletini seven milli manevi ve ahlaki değerlerine bağlı öncelikle iyi bir evlat daha sonra da iyi bir dünya insanı yetiştirmektir. Zaten bu özellikleri taşıyan öğrenci hayatta başarılı olur."

TECRÜBELİ İSİMLER YÖNETİYOR

"Akademik başarı bununla beraber gelişir ve büyür. Okul kurucuları olarak Erdoğan Bey ve ben İnegöl'ümüze sizin yavrularınıza 30 yılı aşkın bir süredir çeşitli kademelerde hizmet verdik. Binlerce öğrencimiz olmuştur. Birçok öğrencimizin de çocukları şu anda Okyanus Kolejinin öğrencisi olmuştur."

EĞİTİM İÇİN HERŞEY VAR

"Çocuklarımıza özel bir eğitim kompleksi hazırladık, geniş bir oyun bahçemiz, çocuk parkımız, halı sahamız, basket, voleybol, tenis kortu, masa tenisi, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu çeşitli atölyelerle öğrencilerimizi sosyal, sportif ve kültürel ve de akademik başarılara götürecek tesislerimiz vardır. Kaliteli deneyimli bilgi birikim yüklü yönetici, öğretmen ve diğer ekip arkadaşlarımız var."

GÜVENLİ ADRES

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

"El birliği ve gönül birliğiyle huzur ve güven içerisinde sevgili yavrularımıza eğitim ve öğretim adına değer katmaya çalışıyoruz. Siz değerli yaz okulu velilerimiz olarak Okyanus Koleji yaz okulunu tercih ederek bu yavrularımızın okulumuzun eğitim kompleksinden yararlanmalarını sağlamış oldunuz. Bu vesileyle sizlere çok teşekkür ederiz" dedi.