2500 ÖĞRENCİ OKYANUS BURSLULUK SINAVI'NDA TER DÖKTÜ

İnegöl Okyanus Koleji İnegöl ve Yenişehir eğitimine değer katmaya devam ediyor. 5 Ocak Cumartesi günü Yenişehir Akçeşme İlkokulunda 2 seans, İnegöl Okyanus Koleji Kampüsü'nde 5 Ocak Cumartesi ve 6 Ocak Pazar Günü toplada 6 seans olarak gerçekleşen sınavda 2500 öğrenci Okyanus Bursluluk Sınavı'nda ter döktü.

AİLE ÇOCUK EL ELE

Öğrenciler sınavdayken velileri öncelikle bekleme salonunda ikramlıklarla ağırlanırken ardından konferans salonunda Eğitimci Recep Özkul tarafından "Aile Çocuk El Ele"isimli aile çocuk iletişimi ve çözüm yolları konulu seminer verildi. Özel İnegöl Okyanus Kurumsal İletişim Müdürü Tuğrul GÜLEÇ yaptığı açıklamada;

"Bursa'nın sosyal, sportif ve eğitim donatıları açısından en güzel şartlara sahip, vizyonu geniş ve tecrübeli öğretmen kadrosu olan İnegöl Okyanus Koleji iddialı bir şekilde 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazırdır. 2018/2019 eğitim yılındaki mevcut 650 öğrencimiz bir sonraki eğitim öğretim yılında siz değerli velilerin katkılarıyla 1000 öğrenciye ulaşacaktır.2 gün toplam 8 seansta 2500 öğrenci okulumuza gelip bursluluk sınavımıza katılmıştır. Siz değerli velilere çok teşekkür ederim."

15 OCAK'TAN SONRA AÇIKLANACAK

"Hava soğuk demediniz , tatil demediniz çocuklarınızı okulumuza kadar getirip sınava katılmalarını sağladınız. 15 Ocak'tan sonra sınav sonuçlarımız açıklanacaktır. %100'e varan bursluluk imkanımız olacaktır. Sınav sonuçları Okyanus Koleji Genel Merkez'i tarafından sonuçlandıktan sonra İnegöl Okyanus Koleji Halkla İlişkiler birimimiz değerli velilerimize tek tek ulaşarak sonuç duyurusunu yapacaklardır. Çocuklarımıza iyi bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Bizi tercih eden, çocuklarını Okyanus Koleji sınavına gönderen tüm velilerimize tekrar teşekkür ediyorum. " Dedi.

Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu? Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu?