Kurum Müdürü Mehmet Baştürk yaptığı açıklamada;

"Bursa'nın sosyal, sportif ve eğitim donatıları açısından en güzel şartlara sahip olan İnegöl Okyanus Koleji iddialı bir şekilde 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazırlanmaktadır.

Şehir merkezine 1900 metre uzaklıkta olup şehir gürültüsünden uzak havası,dağ suyu ve tabiat güzelliğiyle, bununla beraber deneyimli yönetici,öğretmen ve personel kadrolarıyla öncelikle Bursa genelinde daha sonra Türkiye'de dereceler elde etmeye ve Okyanus markasına uygun başarıları ortaya koymaya hazır bulunuyoruz.

Tüm velilerimizi İnegöl Deydinler Mahallesi girişindeki kampüsümüzü ziyaret etmeye ve öğrenciler ile ilgili görüşme yapmak üzere Yenişehir ve İnegöl'deki ofislerimize davet ediyoruz" dedi.

O Öğrencilere MEB Destek Verecek O Öğrencilere MEB Destek Verecek

EĞİTİM VE YAŞAM MERKEZİ

Okul hakkında da bilgiler veren Baştürk, şöyle devam etti:

"13 bin m2 alan içerisinde bulunan İnegöl Okyanus Koleji kampüsünde 7 bin m2 kapalı alan bulunmaktadır. 1000 m2 okul öncesine ayrılmış olup yemekhane, oyun odası, uyku odası, spor alanı, kış oyun bahçesi ve yüzme havuzu bulunmaktadır. İlkokul kademesinde 12 derslik, öğretmenler odası, idari odalar, rehber öğretmen odası, laboratuar, kütüphane bulunmaktadır.

Ortaokul kademesinde ise 12 derslik, öğretmenler odası, idari odalar, rehber öğretmen odası bulunmaktadır. Anadolu Lisesi kademesinde de 1200 m2 alanda 12 derslik, laboratuar, rehberlik bölümü, öğretmenler odası, zümre odaları bulunmaktadır.

Ayrıca 600 kişi kapasiteli yemekhane, 300 kişi kapasiteli konferans salo­nu, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, cep sineması, kütüphane, kantin, geniş bahçesi ve kamelyaları ile tarım alanları, bahçede basketbol, vo­leybol, futbol sahaları, tenis ve badminton kortu, hayvanlar için kulübeler, botanik bahçe İnegöl Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin kullanımına sunulacak fiziki imkanlardır"