Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler Öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler

KAFKAS DERNEĞİ ÜYELERİNE İNDİRİM

Dernek Başkanı Nedim Sevim ile Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan ve Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk tarafından imzalanan protokole göre, Okyanus Koleji'ne yeni kayıt yaptıracak İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği üyelerine yüzde 25 indirim uygulanacak.

OKYANUS KOLEJİ'NDE KARAR KILDILAR

İmza törende konuşan Nedim SEVİM, dernek başkanı olarak her alanda üyelerinin yanında olduklarını söyledi. Üyelerinin bütçelerine katkı yapmak amacıyla özel kurumlarla çeşitli anlaşmalar yaptıklarına vurgu yapan Nedim SEVİM: "Bugünde İnegöl'deki saygın eğitim kurumlarından biri olan Okyanus Koleji ile indirim anlaşması yaptık.

ARADIĞIMIZ HERŞEY VAR

Yönetim kurulu üyelerimizle beraber kampüsün tüm birimlerini gezdik, çok mükemmel bir kampus, güçlü öğretmen ve yönetici kadrosuyla İnegöl'ümüzü eğitim alanında ses getiren çalışmalar yapmaktadırlar. Bir ilçede bu kadar mükemmel bir kampüsün olması öğrencilerimiz için bir fırsattır, özel okulda çocuğunu okutmak isteyen tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza tavsiye ediyoruz, böyle bir kurumu İnegöl'e kazandırdıkları için Mehmet BAŞTÜRK, Fahrettin BAYKAN ve Erdoğan KIZMAZ arkaşlarımızı tebrik ediyoruz." dedi.

ERKEN KAYIT AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN

Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan da;

"Erken kayıt hakkından faydalanmak isteyen dernek üyelerinin bir an önce Özel İnegöl Okyanus Kolejine müracaat etmeleri gerektiğini, ileriki tarihlerde bazı sınıflarda kontenjan dolması ihtimali de göz önünde tutularak bir an önce kayıt yaptırmaları gerektiğini önemle vurguladı.

İnegöl Kafkas, Forklor ve Kültür Derneği Başkan ve Yöneticilerinin okulumuzu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, bu hafta yapacakları olan festival çalışmalarında başarılar diliyoruz. Dedi.