Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz? Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz?
Pazartesi günü Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile İshakpaşa İlkokulunda 2 grup halinde başlayan kurs, 30 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

80 okul müdürünün katıldığı kursta; ‘Öğretim liderliği’, ‘vizyon ve strateji geliştirme’, ‘okul yöneticiliği’, ‘yönetsel ve mesleki etik’, ‘okul kültürü’ ve ‘örgütsel davranış’, ‘proje yönetimi’ ile ‘eğitimde kalite yönetimi’ konularında bilgi verilecek.

HAFTAYA YENİ KURS DÜZENLENECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican;

“Kursun sömestri tatilinde düzenlenmesinin amacı, okul müdürlerinin tatil döneminde bu tür faaliyetlerde bulunarak eğitim-öğretimi aksatmamaları içindir. Gelecek hafta da yine okul müdürlerimize yönelik ‘soruşturma teknikleri’ konulu kurs düzenlenecek.”

2. dönem itibariyle okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yönelik bir dizi seminer ile çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlamaktayız.

Bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin esas amacı idareci ve öğretmen arkadaşlarımızın mevcut bilgilerine yeni bilgiler katarak eğitim-öğretimin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına yardımcı olmaktır” diye konuştu.