Fen İşleri Müdürü Gazali Şen ile birlikte okul bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, kırsal mahalleleri kalkındırmaya yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.

EKSİKLER GİDERİLİYOR

Kırsal mahallelerde yaptıkları hizmetlerle merkezdeki konforu kırsala taşımaya çalıştıklarını aktaran Kansu,

"Yaptığımız çalışmalarla kırsal mahallelerimizi kalkındırmaya çalışıyor, burada yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmet sunuyoruz.

İnegöl Belediyesi olarak kırsal mahallelerde yürüttüğümüz çalışmalarımızı belli bir plan çerçevesinde aciliyet ve önem derecesine göre yapmaya çalışıyoruz."

"Belediye olarak öncelik verdiğimiz konulardan biri olan eğitime ve eğitim camiasına yaptığımız desteklerimiz de devam ediyor.

İYİ Parti’de üst düzey istifa! İYİ Parti’de üst düzey istifa!

Bu manada gerek okullara derslikler yapılması, kütüphaneler, bilgisayar sınıfları kurulması gerekse de çevre düzenlemeleri, bahçe ve oyun alanlarının yenilenmesi gibi birçok konuda okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz" dedi.

MALİYETİ 15 BİN TL

Yapılan çalışmanın maliyetinin 15 bin TL olduğunu açıklayan Kansu,

"İsaören İlk ve Ortaokulu bahçesinde devam eden düzenleme çalışmaları kapsamında daha önce okul bahçesine yapılan istinat duvarından dolayı zeminde meydana gelen bozulmaların tamiratı yapılarak bu alana yeni bir görünüm kazandırılmaya çalışılmaktadır.

Bu kapsamda okul bahçesinin eski zemini revize edilerek bu alana bin 500 metrekare kilit taşı ve 300 metre bordür uygulaması yapılmaktadır. Yapılan bahçe düzenlemesinin belediyemize maliyeti 15 bin TL" diye konuştu.