25 Kasım Çarşamba akşamı İnegöl Royal Otel'de bir araya gelen Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci, Okul Müdürleri, öğretmenleri ve idari personel eğlenceli bir akşam geçirerek öğretmenlerin bu özel gününü kutladılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci, Okul Müdürleri Mesut Mutlu ve Serdar Acar'ın konuşmaları ile başlayan program yemek ile devam etti. Konuşmasını yapan Altın Nesil İlkolu/Ortaokulu Müdürü Serdar Acar, ana sınıfından 12. sınıfa kadar tüm öğretmenlerin öğrencilerin gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu vurgularken bu emeğin yıllar boyunca öğrencileri önemli yerlere getireceğini belirterek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu? Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu?

PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

Programda öğretmenlere hediyeleri verilirken Altın Nesil Okullarında uzun yıllar görev yapan öğretmenlere, müdürlere ve idari personele çalışma sürelerine göre 10.Yıl ve 5.Yıl plaketleri takdim edildi. Öğretmenlerin hazırladığı ve öğretmenlerin fotoğraflarından oluşan görüntülerle eğlenceli vakit geçiren Altın Nesilli öğretmenler düzenledikleri etkinlikte elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak için yardım topladılar.

Okulun Müzik Öğretmeni Mehmet Ferhat Budak'ın çalıp söylediği türküler ve Edebiyat Öğretmeni Yalçın Kuru'nun okuduğu şiirlerle renklenen programda öğretmenler keyifli bir akşam geçirdiler.