EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı EKPSS giriş belgeleri erişime açıldı
Okulun şiir ve şarkı gecesi önceki akşam kültür sarayı eski sinema salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in de katıldığı gecede sahne alan öğrenciler, performansı ile büyüledi. Geceye velilerde yoğun ilgi gösterdi.

“ÖĞRENCİLERİMLE GURUR DUYUYORUM”


Programın açılışında konuşan Okul Müdürü Ahmet Yakışıklı: “Gazipaşa Ortaokulu Türkçe öğretmeni Miray Arıcı’nın hazırlayıp sunduğu şiir ve şarkı gecesi velilerimizin beğenisine sunuldu. Yıl içerisinde şiir okuma, şarkı söyleme ve skeç gibi etkinliklerde görev alan öğrencilerin, bu çalışmada kendilerini ifade ederek, nereye gelebileceklerini görme adına güzel fırsat oldu. Bu geceyi hazırlayan öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimle gurur duyuyorum” dedi.

SAHNE ÖĞRENCİLERİN


Konuşmanın ardından Türkçe öğretmeni Miray Arıcı tarafından hazırlanan programa geçildi. Özel hazırlayan sahneye çıkan öğrenciler bir birinden güzel şiir ve şarkıyı seslendirdi.

SESLENDİRİLEN ŞİİRLER


Gecede sessiz gemi şiirini Sude Derin, anne şiirini Zeynep Erçiftçi, bayrak şiirini Şeyme Koçak, ninemin mektubu şiirini Melis Demir, ben sana mecburum şiirini Selinay Kahraman, anlatamıyorum şiirini Talha Balaban, üstü kalsın şiirini Ebubekir Yavuz, adı güldü şiirini Yeşim Acar, her şey sende gizli şiirini Şevval Şentürk, bir veda havası şiirini Minel Şevval Aşık, bir adın kalmalı şiirini Ceren Özge, davet şiirini Elif Ceylan seslendirdi.

‘TAŞ DEVRİ’ SKECİ BEĞENİLDİ


Elif Ceylan, Melis Demir ve Zeynep Halis’in oynadığı komedi dans gösterisi ile Sude Derin ve Esat Aktürk’ün oynadığı Kafkas dans gösterisi büyük beğeni topladı. Bunun yanında Kübra Bulut, Şevval Şentürk, Tunahan Yılmaz, Tarık Oruç, Enes Ergün, Minel Şevval Aşık ve Vesile Atabeyin oynadığı ‘taş devri’ skeci eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

SEMAZENLER BEĞENİLDİ


Gecede İnegöl Şems ve Mevlana Kültür Derneği semazenleri de yer aldı. Genç semazenler, unutulmaz anlar yaşattı.

MÜZİK ŞÖLENİ

Müzik öğretmeni Emre Meriç’in hazırladığı ve müzik öğretmeni Metehan Uyarın eşlik ettiği şarkılardan ‘koyverdün gittin’ şarkısını Betül Topçu, ‘kanatlarım var ruhumdan’ şarkısını Zümra Tanrıverdi, ‘anlaşana’ şarkısını Anılcan Tunalı, ‘gesi bağları ve hekimoğlu’ türkülerini Ramazan Şenol, ‘caddelerde rüzgar’ şarkısını Adanur Yetişen, Mustafa Yedidal ve Nazlı Bayram seslendirdi.