Belediye Başkanı Alinur Aktaş, meclis üyeleri ile birlikte Diş Hastanesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, yapımı süren 50 ünitlik yeni hastane inşaatı ile ilgili bilgiler verdi.

Maskelerinizi hazırlayın geri geliyor! Maskelerinizi hazırlayın geri geliyor!

50 ÜNİTLİK

Hasanoğlu; "Başkanımıza ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hastanemizin kuruluşundan itibaren her daim destek vermiştir. Kendisine minnettarım. Bizlere Alanyurt'ta yer tahsisi de yaptı. İnşaatla ilgili aksamalar oldu ama inşallah artık tamamlanıyor. 2016 Ocak ayında teslim edilecek. Bizim de tefrişatıyla ilgili çalışmalarımız var. Cihazların büyük kısmını aldık. İnşallah büyük bir sıkıntı olmazsa yeni yılda orada olacağız. 50 ünitlik ameliyathanesi de içinde olacak. Atamaları da yapıldıktan sonra İnegöl'de büyük bir yatırım olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ BELEDİYE YAPACAK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise şunları söyledi: "Diş Hastanemizi ziyaret ettik. Biz her hafta bir kaç kurum ziyareti yapıyoruz. İstişareler yapıyoruz. Belediyemizin desteklerine konu olacak meseleleri görüşüyoruz. Daha önce Diş Hastanemizin tadilatı ile ilgili ciddi desteğimiz olmuştu. Ama artık gördüğünüz gibi İnegöl'e yetmiyor. Ne yazık ki talihsizlikler nedeniyle inşaatlar durmuştu. Sağlık Bakanımız orayı incelemişti. Orayı bitime doğru çevre düzenlemesi ile ilgili gerekli çalışmalar yapmamızı istedi. Değerli hocama kolaylıklar diliyorum. Özverili ve fedakarane şekilde çalışıyor. O bölge Alanyurt'un da gelişmesi adına da önemli bir bölge"