GECE HİZMET NÖBETİ

Uzun yıllardır İnegöl'de hizmet veren EM-AS sigortacılık çift vardiyalı olarak çalışıp gecede İnegöl ve Türkiye'ye acentecilik hizmeti veriyor.

İŞİN VAKTİ SAATİ OLMAZ - UYUMAK YOK

İnegöl'de uzun yıllardır hizmet veren ve en çok Trafik Sigortası ile Kasko Sigortası tanzim eden şirket olduklarını söyleyen EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan;

"Birçok kurumsal firmalara hizmet veriyoruz. Bizi tercih etmelerinin sebebi kaliteli hizmettir. Sadece sigorta kesip uğurlamıyoruz. İnegöl halkına gerçek bir hizmet veriyoruz. Diğer acentelerden farkımız çift vardiya olarak çalışıyoruz. Gece saatlerinde tüm Türkiye'ye hizmet veriyoruz.

MÜŞTERİLERİMİZİN HAKKINI ARIYORUZ

EM-AS Sigorta olarak farkımız kesmiş olduğumuz sigortalarda, kazalarda her türlü tazminatı müşterilerimiz adına tahsil ediyoruz.

Yeni çıkan Yargıtay kararlarına göre kaza anında vefat eden kişinin ailesinin alması gereken tazminatı bildiriyoruz. Müşterilerimize bilgi sahibi olmadıkları konularda avukatlarımız aracılığı ile haklarını kazandırıyor ve

HERKES HAKKINI ALSIN

Müşterilerimizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Dosya açıklandıktan sonra komisyonumuzu alıyoruz. Müşterilerimizi bekletmeden kendi bünyemizde çekimizi kesiyoruz. Para kolay kazanılmıyor ve herkesin hakkını aramasını istiyoruz.

İnegöl 2023 Yılı Dış Ticaret Verileri Açıklandı İnegöl 2023 Yılı Dış Ticaret Verileri Açıklandı

Biz hakkımızı aramazsak kimse bizi arayıp hakkımızı vermez. Kanun maddeleri gereğince araç değer kaybı tazminatında aracın kaza sonrası değer kaybı için başvurularımızı yapıp müşterilerimiz adına tahsil ediyoruz'' dedi.