Beypazarı maden suları  toplatılıyor Beypazarı maden suları toplatılıyor
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞMÜŞTÜ
Hafta sonu mobilya sanayisinde iki mobilya nakliyat firması çalışanları arasında tartışma çıkmış, çıkan tartışma kavgaya dönüşünce 2 kişi yaralanmış 10 kişi gözaltına alınmıştı.

KORKMAZ ARACI OLDU
Olayın ardından harekete geçen İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, iki tarafla tek tek görüşerek olayın tatlıya bağlanmasını sağladı.


BARIŞ YEMEĞİ YEDİLER
Taraflar dün İmren İnegöl köftecisinde düzenlenen barış yemeğinde bir araya geldi.


BARIŞ POZU VERDİLER
Samimi havada geçen yemeğin ardından İzmit Nakliyat sahiplerinden Muhtar Çevik ile Yarış Nakliyat sahiplerinden Yakup Yarış, gazetecilere barış pozu verdi.


HEPİMİZ KARDEŞİZ
Daha sonra söz alan oda başkanı Bahattin Korkmaz,

“Burada bugün toplanmamızın nedeni, İnegöl’de birlik ve beraberliği nasıl en üst noktada olduğunu göstermek. Birkaç gün önce basına da yansıyan, iki güzide nakliyatçımız arasında istenmeyen tatsız bir olay gerçekleşti. Bazı kavgalar çıktı. Ama biz tabi ki bunu böyle bırakamazdık. Çünkü biliyorsunuz, Arnavut’uyla, Çerez’iyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle, Boşnak’ıyla, Kürt’üyle hepimiz kardeşiz.

Aynı bayrağın altında yaşayan, ayı yöne bakan insanlarız. Tabii ki hiçbir zaman huzurun olmadığı yerde, ticaretin de olmayacağını biliyoruz. Huzurun olduğu yerde, her türlü ticaretin yapılabileceğini, ekonominin de huzura dayalı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir iki abimiz ile görüştük. Kaymakam ve Emniyet Müdürümüz de konuya çok duyarlı davrandı.

Biz tabi hiçbir zaman İnegöl’de huzurun bozulmasını istemeyiz. Kendileri de istemez. İki taraf da aslında dükkân komşuları. Kendileri ile görüştük. Yol verme meselesi yüzünden çıkan bir tartışma. Sağolsunlar iki tarafta sağduyulu yaklaştı. Bizde Şoförler Odası olarak, Kamyoncular Kooperatifi olarak bu konuya duyarsız kalamazdık. Burada birlik ve beraberlik yemeği verdik.

Biz sonuna kadar birlik ve beraberlikten yanayız. Bunu kimse unutmasın. İnegöl’de huzurun bekçileriyiz. İnegöl’de birlik ve beraberliğin bozulmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Biz huzurlu olduğumuz sürece, ticaretimiz daha da ileriye gidecek. Biz bu ticareti daha ileriye götürmek için çaba sarf etmemiz gerekir. Bizde bu nedenle çaba sarf ediyoruz. Bugünden sonra böyle bir şeyin yaşanmayacağını biliyoruz. Beni iki kardeşimize de teşekkür ediyorum. İkisi de gerçekten sağduyulu. Yapıcı insanlar.

İnşallah bundan sonra böyle şeyler cereyan etmeyecek. İnşallah daha huzurlu daha iyi ortamlar olacak.”dedi.