Düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, Nisan ayında da birbirinden farklı sahne gösterilerini ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. İnegöl'de kültür sanatın merkezi haline dönüşen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde (BMKSM) yüzlerce vatandaşın katıldığı gösterilere, bir yenisi daha eklendi.

YOĞUN İLGİ

Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen 'Naaş-ı Muhteremler' isimli yetişkin tiyatro gösterisi, Çarşamba akşamı gerçekleştirildi.

Tayfun Türkili'nin yazdığı ve Volkan Derman'ın yönettiği Polisiye güldürü oyununa, ilçe halkının ilgisi yoğun oldu. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan polisiye güldürü dalındaki oyun, İnegöllü tiyatro severlere kahkaha dolu dakikalar yaşattı.

Vefatından 51 yıl sonra robotu sahnede konser verdi Vefatından 51 yıl sonra robotu sahnede konser verdi

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde 20.00'da başlayan iki perdelik oyun, 70 yaşlarında emekli bir büyük elçiyle eşinin mütevazi evlerinde geçiyor. Yaklaşık iki saat süren oyunda, emekli büyükelçi ile eşinin gazetelerdeki cinayet haberleri üzerine konuşurken, bir adamın kapılarını çalmasıyla içine girdikleri macera konu ediliyor.