İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu
Kampanya ile ilgili açıklama yapan Anasınıfı öğretmenleri Rabia Aykanat ve Zühre Karatepe;

“Türk milli ve manevi kültür ve değerlerini öğrencilerine kazandırmak için her sınıf düzeyinde farklı çalışmalara imza atan İstaş Kentaş ortaokulu anasınıfı olarak öğrencilerinin paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma hasletlerini geliştirmek amacıyla Kasım ayında “Mutluluğunuz Mutluluğumuz Olsun” isimli kampanya düzenledik.

Anasınıfı öğrencileri kendileri için çok değerli olan oyuncaklarını ihtiyacı olan kardeşleriyle paylaşarak yardımlaşmanın ve dayanışmanın lezzetini tattılar. Okullar arasında gerçekleştirilen bu tür çalışmalarla öğrenciler arası dostlukların kurulması ve pekiştirilmesine büyük katkı sağladı. Aynı zamanda yüce Türk milletinin var olan değerleri gelecek kuşaklara aktarmaya çalışıyoruz” dediler.

Kampanyayı düzenleyen ve yürüten anasınıf öğretmenleri Rabia Aykanat ve Zühre Karatepe; oyuncakları gönderdikleri Dipsizgöl Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerinin kendilerine hazırladıkları teşekkür kartpostalını gördüklerinde ne kadar doğru bir iş yaptıklarını anladıklarını söylediler.

KÖYE DAVET ETTİ

Kampanyada ile ilgili olarak bir açıklama yapan Dipsizgöl Okul Müdürü Fevzi Yıldırım; Kampanyayı düzenleyen İstaş Kentaş Anasınıfı öğretmenlerine, öğrencilerine teşekkür etti. “Oyuncakları öğrencilerine ulaştırdığında çocukların gözlerindeki mutluluğu herkesin görmesini isterdim. Çocuklarımıza bu mutluluğu yaşatanlara çok teşekkür ederim” dedi. Ayrıca İstaş Kentaş Ortaokulu Anasınıfı öğrencilerini köylerine davet eden okul müdürü Fevzi Yıldırım, kendilerini ağırlamaktan mutlu olacaklarını ifade etti.

MİLLİ KÜLTÜR MERKEZLİ ÇALIŞMALAR

İstaş Kentaş Ortaokulu Müdürü Orhan Erdoğan; “Önce İnsan” misyonu ile yola çıkan okulumuz insan odaklı ve milli kültür merkezli çalışmalara devam etmektedir. Hayat mücadeledir anlayışı yerine hayat paylaşmadır inancını küçük bedenlerdeki büyük yüreklere yerleştirme azmi ve kararındayız. Bu yaşlarda yardımlaşmayı öğrenen ve bunu davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerimizin bu etkinliklerini önemsiyoruz, bu etkinliklere katılımlarından dolayı öncelikle öğrencilerimize, velilerine, okul öncesi öğretmenlerimize ve okul öncesinden sorumlu müdür yardımcımız Süleyman Demir’e teşekkür ediyorum. dedi.