2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek 2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek
4 yıl ve üzeri görev yapmış 46 okul müdürünün değerlendirildiği listede, 75 puanı aşanlar dün İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde açıklandı.

90 PUANI AŞANLAR
Listede 20 okul müdürünün aldığı puanlarda paylaşılırken; 5 ismin 90 puanı aştığı görülüyor. Yenice Ali Şefika Göztepe İlkokulu Müdürü Harun Yılmaz, en yüksek puanı alan okul müdürü olarak dikkat çekerken; Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yazdan Taşdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, Mesudiye İlkokulu Müdürü Mevlut Bilgin ve İstaş Kentaş Ortaokulu Müdürü Orhan Erdoğan 90 ve üzerinde puan alan diğer okul müdürleri.

75 PUANI AŞAN OKUL MÜDÜRLERİ
İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Salise Ayhan, Çitli Nihat Korkmaz İlkokulu Müdürü Ömer Ankıt, Şükrünailipaşa İlkokulu Müdürü Özgür Gümüş, Müşerref-Muzaffer Samda İlkokulu Müdürü Ömer Göktürk, Çeltikçi İlkokulu Müdürü Memet Aslan, Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu Müdürü Nazım Adal, Akhisar İlkokulu Müdürü Mehmet Hatırnaz, Küçükyenice İlkokulu Müdürü Abdullah Şimşek, Turgut Alp Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Avni Okumuş, Alibey Ortaokulu Müdürü Abdurrahim Mercan, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ertan Kalkanlı, Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Özdemir, Şakir Lakşe İlkokulu Müdürü Ahmet Önal ve Müşerref-Muzaffer Samda Ortaokulu Müdürü Murat Semih Evren 75 puanı aşan okul müdürleri olarak görevine devam etme hakkı elde etti.

YENİ OKUL MÜDÜRLERİ ATANACAK
75 puanı aşamayan diğer 26 okul müdürünün yerine yeni okul müdürleri atanacak. Bu arada müdürler; ilçe mili eğitim müdürleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği başkanı ve başkan yardımcısı ile öğrenci meclisi başkanı tarafından değerlendirildi.