Marrion Otel'de düzenlenen programda BLUM Türkiye Projeler Müdürü Cem Öztürk, mobilya yan aksesuarları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

ÜRÜNE İLGİ AZ

Starwood Yapı Market Müdürü Emrah Ünlüsoy,

"Dünyanın en sağlam ve en konforlu menteşe, çekmece rayı ve kalkar kapaklarını üreten Avusturyalı BLUM firması en yeni ve en özel firmalarını bu toplantıda sizlere gösterecektir. İnegöl'ün bu ürüne olan ilgisi maalesef ki çok az seviyelerde.

Bunları kullanan firmalar marka olan firmalardır ve bu ürünlerle birlikte İnegöl mobilyacıları ürünlerinin kalite seviyelerini ve değerlerini bir kat daha artırma imkanına ulaşacaklardır."

ÜRÜNÜN NİTELİĞİNE DEĞER KATIYOR

"Nitelikli ve dayanıklı aksesuarlar kullanarak mobilyanın ömrünü uzatmak bu tip aksesuarlardan geçmektedir.

Tasarıma önem verdiğimiz bu günlerde özellikle bu tip aksesuarların ahşap mobilyamızda kullanılması ürünün niteliğine ayrı bir değer katmaktadır. Bu ürünler mobilyanın kullanım amaçlarını kolaylaştırıyor.

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi

Mobilyada en çok kullanılan yerlerin deforme olmaması ve uzun yıllar arızasız bir şekilde gitmesini sağlayan ürünler üretmektedirler" dedi.

Ünlüsoy'un konuşmasının ardından Cem Öztürk, BLUM mobilya yan aksesuarları ile ilgili detaylı bir bilgilendirmede bulundu.

Program, yenilen yemek ile son buldu.