Başkan Vekili Abdurrahman Maksutlar yaptığı açıklama;

"İnegöl Mobilyacılar Odası olarak İnegöl'de faaliyetlerini sürdüren Özel İnegöl İlk Adım Anaokulu ile oda üyelerimizin eğitim ve öğretimin ilk basamağı olan ana okuluna gönderecekleri öğrencilerinin alacakları eğitim için ödeyeceği bedel üzerinden %15 indirim anlaşması imzalıyoruz."

ÜYELER VE PERSONEL FAYDALANACAK

Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu? Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu?

"Protokol gereği odamıza kayıtlı olan tüm üyelerin ve çalıştırdığı personellerinin öğrencilerinin 2018-2019 eğitim -öğretim yılı içerisinde kurumun belirlediği kayıt rakamları üzerinden %15 oranında indirim sağlanacaktır. Protokolümüz odamız üyelerine ve çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

ÖZEL İLK ADIM ANAOKULU'NDAN İNDİRİM

Özel İlk Adım Anaokulu Müdiresi Seda Çalışkan ise "Okulumuz çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarına geçiş sürecinin ilk basamağını oluşturan Ana Okulu olarak 3 yıldır Kemalpaşa Mah Yeşil yayla Sokak No.20/1 adresinde hizmet vermektedir."

"Mobilyacılar Odası ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Odaya kayıtlı olan Üyeler ile çalışanlarının çocukları için Anaokulumuzu tercih etmeleri ve kayıt yaptırmaları halinde kayıt rakamları üzerinde %15 özel indirim sağlayacağız. Bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyor, yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.