Bağımsız Türkiye Partisi İlçe Başkanı Adnan Ordu, yaptığı yazılı açıklamada; "Ülkemizin ve milletimizin bekası için kapitalizmi terk edip Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş'ın milli ekonomi modeli olan milli devlet, sosyal devlet projesi hayata geçirilmelidir.

Bu modelle kapitalist ekonomistlere değil bu modelin sahibi olan Prof.Dr.Haydar Baş'a ülkenin bu sıkıntılardan kurtulması için danışılması gerekir. Aksi takdirde ülkenin ekonomik kaostan kurtulması mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

PİYASADA CANLANMA OLACAK

"Bu ülkenin kaynaklarından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her bireyin hakkı vardır" Ordu, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla milletimizin bu kaynaklardan cebine para girecektir. Bu para piyasada dolaştığı vakit piyasada canlanma olacaktır. Değerli iş adamlarına sesleniyorum; Paranın bolluğu senin işçini patron yapacak diye korkuyorsan isteyin Avrupa'dan patron değil işçi getirelim, isteyin Amerika'dan, Afrika'dan işçi getirelim.

Bu sistem devam ettiği sürece istikrar değil iflası ilan etmeniz an meselesidir. Bakın iktidar yol yapımıyla övünüyor. Hastanelerle övünüyor ama işte esnafımıza hastaneler 3 ay sonrasına randevu veriyor.

Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları Nasıl belediye başkanı olabilirim? Adım adım belediye başkanı olmanın yolları

Hapishaneler ekonomik ve psikolojik bozukluktan dolayı suç işleyenlerle dolu. Ondan hiç bahsedilmiyor"