Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor
Besler İnegöl Köftecisi’nde akşam yemeğinin ardından MHP’nin yeni ilçe başkanı Müfit Besler, açıklamalar bulundu.

OLAĞAN KONGRE ARALIK’TA

Besler; “Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız ile tanışmak üzere bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Yeni yönetim kurulumuz atama ile gelmiştir. 1 bayan ve 39 erkek olmak üzere 40 üyeden oluşmaktadır. MHP’de normal kongre süreci başlamıştır. Aralık ayında Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Olağan Kongre’ye bu ekibimiz ile hazırlanıp delege ve diğer çalışmaları yapıp kongreye gideceğiz. Ondan sonraki süreçte devam edecek arkadaşlarımız veya yeni yönetim kurulu olarak devam ettirebiliriz. Birkaç arkadaşımız mazeretleri dolayısı ile toplantıya katılamadılar. Arkadaşlarımızın çoğu partimizin üyesi ama birçoğu da ilk defa siyasi olarak çalışma grubuna girdi. Birkaç arkadaşımız da 29 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi adayıydı. Güzel bir ekip oluştuğuna inanıyorum. İddialı bir ekibiz, iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bu ekip ile mahallelerimizde, diğer beldelerimizde hızlı bir şekilde teşkilatlanma yapısını gözden geçirip Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimlerin altyapısını hazırlamak istiyoruz” dedi.

İNKAYA RAHATSIZLANDIĞI İÇİN…

Basın mensuplarının ‘Neden kongre değil de atama"’ şeklindeki sorusunu da Besler, şöyle yanıtladı: “29 Mart seçimleri sürecinde de o günkü ilçe başkanımız Fahri İnkaya’nın bir rahatsızlığı söz konusuydu. Ayrılmayı düşündüğünü söyledi. Hem seçimin yorgunluğu hem kendi rahatsızlığı dolayısı ile il yönetimine ayrılacağını iletti. O süreç içerisinde de kongreye hazırlanmamız gerekiyor. Biz Fahri başkanımızla birlikte ile bu teklifi götürdüğümüzde il başkanımız doğal şartlarda kongreye giden ilçelerde pek atama yapılmadığını beyan etti. Kendisi de daha önce İnegöl’de ilçe başkanlığı yaptığı için ve giden hazirunu tanıdığı için Ankara ile yaptığı istişare sonunda atamada bir sıkıntı çıkmadı. Olağanüstü bir durum olarak düşünelim”

MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ

Müfit Besler başkanlığındaki MHP’nin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ali Akal, Ali Pamukçu, Aytekin Torun Çetin Gözütok Demir İncebay, Fahri İnkaya, Faruk Toptaş, Halil Nicehant, Hayati Bedir, Hüseyin Özdemir, İbrahim Balkan, İrfan Bayram, Mehmet Karaoğlan, Mesut Muzal, Mesut Şimşek, Mustafa Sipahi, Nazan Ekim, Niyazi Güven, Orhan Yankın, Osman Yavuz, Ömer Faruk Yıldırım, Kemal Avcı, Saffet Büyük, Sedat Gündüz, Selami Uludağ, Selim Kalkan, Şaduman Yiğit, Uğur Üner, Yıldırım Karatekin, Yüksel Acar, Ahmet Döğen, Feti Çiçek, Ahmet Gültekin, Meriç Kurt.