Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak
Milletvekili Şahin, 3 dakikalık konuşması sırasında İnegöl Mobilya sektörü hakkında da bilgiler verdi.

110 ÜLKEYE MOBİLYA İHRACI

Milletvekili Hüseyin Şahin kürsüde şunları söyledi:

“Bugün, size, Türkiye’mizin yeşil incisi Bursanın mobilya üretim merkezi olan ilçesi İnegöl’den bahsetmek istiyorum. İnegölde 2 binin üzerinde mobilya imalatçısı iri, orta ve büyük ölçekli olmak üzere, Türkiye’nin her yerinde, insanımızın evlerinde rahat yaşaması için konforlu mobilyalar üretmektedir.

Mobilya üretim merkezi İnegöl, tasarımla da bu üretimini birleştirerek dünyanın 110 ülkesine ürettiği mobilyaları ihraç etmektedir. Türkiye’mizin mobilya ihracatı geçen yıl 1 milyar 820 milyon dolar seviyesinde, bunun yüzde 20’sini de İnegöl ilçemiz gerçekleştirmekte, 350 milyon doların üzerinde ihracatı da tek başına İnegöl ilçesi sırtlamaktadır”

32.Sİ DÜZENLENECEK

“Her geçen gün yeni yatırımlarla modern mobilyalar üreten İnegöl, kendine ait mobilya fuar merkeziyle bu yıl 32’ncisini düzenleyeceği mobilya fuarında bütün vatandaşlarımızı, tüketici vatandaşlarımızı İnegöl’e beklemekte, en yeni üretim teknikleriyle üretilmiş modern mobilyaları sergilemekte ve onların beğenisine sunmaktadır.

Ben, aracılığınızla, bütün milletvekillerimizi ve Türkiyede yaşayan vatandaşlarımızı 04-08 Kasım tarihleri arasında İnegöl Mobilya Fuarı’na beklemekte olduğumuzu belirtiyor, saygılar sunuyorum”