Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?
Özel Nilüfer Safvet Koleji Okul Müdürü İsmail Göbül yaptığı açıklamada;

“Türklere özgü bir zekâ ve strateji oyunu olan Mangala Oyunu’nu İnegöl halkına tanıtmak ve oynanmasını sağlamak amacıyla NT Mağazaları İnegöl şubesiyle birlikte gerçekleştirdiğimiz Mangala turnuvası amacına ulaştığını düşünüyorum. Bizim amacımız bu oyunu ilçemizde öğretmek.

Oynanmasını ve yaygınlaşmasını sağlamak. Bununla ilgili yapacağımız etkinlikleri ve çalışmaları yılın başında yaptığımız program doğrultusunda devam ediyoruz. Kendimize özgü olan bu oyunları yeni nesillere öğretmek için öğretmen arkadaşlarımız gayretli bir şekilde çalışıyorlar”

“Ben bu vesileyle bu organizasyonu gerçekleşmesinde emeği geçen başta İnegöl AVM’nin idarecilerine ve personeline, NT Mağazaları İnegöl Şubesi Müdürü Yunus Yılmaz beye ve personeline, turnuvaya öğrencilerinin katılımlarını sağlayan değerli velilere, turnuvaya katılarak destek veren öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi.

TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ

NT Mağazaları İnegöl Şubesi Müdürü Yunus Yılmaz da yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu turnuvanın ilçe genelindeki farklı okullarda okuyan öğrencilerimizin arasında dostlukları pekiştirdiği inancını taşıyorum. Biz Özel Nilüfer Safvet Kolejiyle böyle bir organizasyon gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Biz bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz.

Ben bu vesileyle Mangala Oyununu tanıtmak için yaptığımız bu organizasyona destek veren değerli İnegöl AVM’nin idarecilerine ve personeline öğrencilerimize ve onları destekleyen velilere teşekkür ederim”

‘Geçmişten Geleceğe Bizim Oyunlarımız’ konulu Mangala Turnuvasında dereceye giren öğrenciler:
1. Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencisi Merve Nur Yıldız
2. Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencisi Nesligül Kabukçu
3. Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencisi Halil Çevik
4. Özel Nilüfer Safvet Koleji öğrencisi Betül Aydemir