Sırrı Süreyya Önder Meclis’te rahatsızlandı Sırrı Süreyya Önder Meclis’te rahatsızlandı
Dernek lokali önünde gerçekleşen aşure ikramına siyasiler de büyük ilgi gösterdi.

AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR

Dernek Başkanı Erdoğan Kızmaz, yaptığı açıklamada; “İnegöl Manavlar Derneği olarak inançlarımızda güzel bir yeri olan aşure etkinliğimizi Cuma günü gerçekleştiriyoruz. Bu güzel değerimize sahip çıkalım istedik. Cuma namazına müteakiben de davetlilerimizi aşure etkinliğimize katılarak bizleri mutlu ettiler” dedi.

İNEGÖL, AŞURE GÜZELLİĞİNDE

“İnegöl’ümüz aşure güzelliğinde” diyen Kızmaz; “İnegöl’ümüz Türkiye’nin değişik illerinden, Kafkaslardan, Balkanlardan gelmiş insanların oluşturduğumu güzel bir ilçemiz. Tekrar katılan bütün misafirlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin” ifadelerini kullandı.

TATLI DAVETE İCABET ETTİK

Aşure etkinliğine katılan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli de; “Bugün Manavlar Derneği’nin mübarek günde mübarek bir saatte gerçekleştirdiği aşure etkinliğindeyiz. Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis üyelerimiz, parti teşkilatımız, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile beraber bu tatlı davet icabet ettik”

HEPİMİZ MANAVIZ

Temelli, şöyle devam etti: “Manavlar Derneğimiz kurulduğu günden beri bu tür özel ve güzel etkinliklere imza atıyor. Hepimiz manavız, ensarız. İlk gelenin son gelene kucak açtığı bir noktadayız. En son Suriye’den gelenleri hep beraber koruduk, kolladık, sahip çıktık. Bu paylaşımın, birlikte bölüşmenin sembolü olan bu tür etkinliklerde bir araya geliyoruz. Manavlar Derneği Başkanına ve tüm yönetimine, üyelerine teşekkür ediyorum”