İFTİRA ETTİLER

İlçe Başkanı Torun yaptığı açıklamada;

"AK Parti ile beraber Cumhur İttifakı'nı oluşturarak, seçimlerde açık ara farkla üstün geldik. Bu süreçte de birileri çıkıp Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile ilgili çirkin karalama kampanyası başlattı. Devlet beyin makam için Cumhur İttifakı'nda yer aldığı yalanları uyduruldu ve bu nedenle Cumhur İttifakı'nda yer aldığı çamuru atılmaya çalışıldı."

Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti

MESELE MAKAM DEĞİL DEVLET

"Bugün geldiğimiz noktada, Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimizin ve milletimizin onuru için asil duruşumuz bir kez daha ortaya çıkmıştır. Biz makam ve mevki için değil, milletimiz ve devletimiz için her şeyi göze alabilen, gerekirse bu uğurda son nefese kadar mücadele edecek bireyleriz."

MHP'DEN KABİNEDE KİMSE YOK

"Partimiz bu şuur ve düşünce ile hareket ederek, milletin ve devletinin yanında yer alarak onurlu bir duruş sergilemiş ve sergilemeye de devam edecektir. Açıklanan yeni kabinenin milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Duamız ve temennimiz odur ki, hayırlara vesile olmasıdır. Baktığımız zaman bu isimler içerisinde bizim partimizden kabinede yer alan hiç kimse yok."

MİLLET İÇİN HİZMETE DEVAM

"Hani derdimiz makamdı? Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacını, hassasiyetlerini anlayacak kabiliyete sahip olmayan, partimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında 'makam' iftirasını atan, derdi vatan, millet, devlet olmayan bu güruhun ne yapmaya çalıştığını artık herkes görmüş ve öğrenmiştir.

Genel Başkanımızda kayıtsız şartsız vatan ve millet için nelerin yapılabileceğini herkese göstermiştir" dedi.