Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti


Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Halkbank’ın güçlü bir rakip olduğunu söyledi.

Kupadan ziyade ligi daha çok önemsediklerini ifade eden Aksoy,

“Yoğun bir maç temposuna girdik. Hafta sonu bizim için çok önemli Şahinbey maçı var. Ondan önce en azından bize bu maç biraz iyi oyun oynayıp, moral maçı olsun istedik. Sporcu arkadaşlarım iyi mücadele etti. Sonuna kadar mücadeleyi sürdürdük. Güçlü bir rakip.


RÖVANŞI DA VAR

Bu kupa maçı bunun rövanşı da var. Ama kupadan öte bizim şuanda ligdeki konumumuz çok daha önemli. Şahinbey maçı bizim için oldukça önemli bir maç. Tüm hazırlıklarımız bunun üzerine. Bu maçta en azından neler yaptığımızı görmek adına paydası oldu.

Oyuncuların hepsi elinden geleni yaptı. Her e kadar 3-0’lık bir skor olsa da iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Bu maçın oyunu ve temposu Şahinbey maçına yansırsa oradan da puan çıkartacağımızı düşünüyorum.”


ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLERLE OYNUYORUZ

Rövanş maçıyla ilgili de konuşan Aksoy, şöyle konuştu:

“Halkbank güçlü bir rakip. Bilindiği gibi bizim yabancı oyuncumuz gitti geldi. Tekrar bir antrenman sürecimiz var. Tekrar adaptasyon süreci var. Kupa için çok fazla bir şey söylemiyorum. Lig bizim için daha önemli.

Kupada artık belli bir yere kadar yaklaştık. Çok güçlü rakiplerle oynuyoruz. Halkbank, sadece Türkiye liginde değil Avrupa’da da söz sahibi bir takım. Ama son sayıya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Yenemeyiz veya tur atlamayın diye bir düşüncemiz yok ama güçlü bir rakiple oynuyoruz. Biz elimizden geleni yapalım. Onlar çok güçlüyse çıksınlar göstersinler.”