Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı
Kurtuluşspor Futbol Şube Sorumlusu Alpaslan İlhan, yaptığı açıklamada;

“2014-2015 sezonunun başta İnegöl takımları olmak üzere tüm takımlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Kurtuluşspor olarak bu yılki hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e yükselmektir. Hocamız Hüseyin Yoğurtçu nezaretinde yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Transfer döneminde eksik olan bölgelerimize transferlerimizi gerçekleştirdik.”

“ Zorlu bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. Grubumuzda 6-7 tane iddialı ekip var. Bunların arasında öncelikle ilk 3’e girerek Play-Off grubunda yer almayı, daha sonra da Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi amaçlıyoruz. İnşallah temennimiz 3 İnegöl takımımızla ilk 3’e girerek hep birlikte Bölgesel Amatör Lig’de oynarız” dedi.

KAZASIZ BELASIZ BİR LİG

Grupta yer alan diğer takımlara da başarılar dileyen İlhan, şöyle devam etti:

“Bayramın ardından başlayacak ligde ilk iki haftada ilçemizin güzide takımları Yenicespor ve Kafkasspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmalarda öncelikle dostluğun kazanmasını istiyoruz. Her iki ekibimize ve diğer gruptaki Karadeniz Güvenspor’a maçlarında başarılar diliyoruz. Sakatlık olmadan kazasız belasız bir lig geçirmeyi ümit ediyoruz”

İlhan, tüm ilçe halkının Kurban Bayramını kutlayarak sözlerini sonlandırdı.