PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok

KURBAN VE DUALARLA BAŞLADILAR
Kulüp tesislerinde düzenlenen sezon açılış programına dualar eşliğinde başlandı. Kurban kesiminin ardından çalışmalara başlandı.


Çalışmalar öncesi açıklama yapan Kurtuluşspor Başkanı İbrahim Demirtaş,


TESİSİN 2. KATI HAZIRLANIYOR
“Öncelikle 2014-2015 sezonun hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Geçen sene Kurtuluşspor’da oynayan kardeşlerimizin bu arkadaşlarımıza camiamız hakkında yardımcı olmalarını, her anlamda yardımcı olmalarını, takıma kaynaşmalarını sağlamalarını istiyoruz. Şuan tesisimizin ikinci katını yapıyoruz. İdmanlardan sonra dinlenebileceğiniz, belki maç günleri yatabileceğiniz, televizyon odamız olacak.”

“ Bir aya kadar inşallah tamamlayacağız. Sizlerden bizim istediğimiz kaynaşmanız, dostluk, arkadaşlık içinde olmanız. Biz yönetim olarak sizlerden bunu istiyoruz. Bunun dışında geçen sene ki arkadaşlar bilir; para konusunu düşünmeyeceksiniz, biz sadece sizlerin futbola adapte olmanızı istiyoruz. Yani savaşmadan maç kaybetmeyin, savaşın. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.”dedi.

DAR BÜTÇEYLE YERİNDE TRANSFER
Teknik Sorumlu Hüseyin Yoğurtçu ise,

“Bugün hayırlısıyla bismillah dedik, sezona başladık. Kazasız, belasız bir sezon geçmesini istiyoruz. İyi bir ekip olduğumuza inanıyorum. Bu sene yönetim kurulumuz istediğimiz oyuncuları aldılar. Öncelikle Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar.”

Dar bütçeyle, amatör kulüplerin bütçeleri malum ama arkadaşlarımızı verdiğimiz transfer listesini ellerinden geldiğince yerine getirmeye çalıştılar. Bize bundan sonra kalan iyi çalışıp, iyi bir ekip havası yakalayıp, sezonu hayırlısıyla iyi bir şekilde bitirebilmek. Çok heyecanlıyız. Güzel bir sezon olmasını umut ediyoruz. Ben İnegöl’de ki diğer amatör kulüplere de başarılar diliyorum.”


HEDEF BAL LİGİ
“Hedefimiz tabi ki BAL Ligine çıkmak. Ama sezona çok iddialı bir şekilde girmek istemiyoruz. Amatör kümede hedef takım olmak bence sıkıntılı sonuçlar doğurabiliyor. Biz ne yapmak istediğini bilen bir ekip kurduk.”
“ Sezon içerisinde herkesin isteyerek, severek ve maçlarımızı çok yakından takip edeceği bir ekip kurmayı planlıyoruz. Öyle de futbol oynayacağımızı düşünüyorum. Sezon sonunda da inşallah istediğimiz noktaya da geliriz diye umut ediyorum.”ifadelerini kullandı.