Kurtuluş Sahası'nda oynanan erteleme maçının ilk devresi 45.dakikada Ömer'in golüyle konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

KURTULUŞ, 2-1 GALİP

İkinci yarıda Özgür ile eşitliği sağlayan Sarı Kırmızılılar, maçın bitimine saniyeler kala Kenan ile golü buldu ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

KAFKAS'I YAKALADI

Fethiye deplasmanında 3 puan mücadelesi veren Kafkasspor, Serhat ile öne geçtiği karşılaşmanın ikinci yarısında kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Kafkasspor'un berabere kalması ile Kurtuluşspor, rakibini yakaladı. İki takımda haftasonuna 28 puanla girecek.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı

YENİCE DÜŞÜŞTE

Yenicespor ise sahasında Yenişehir Belediyesi'ni ağırladı. Küme düşme hattında bulunan temsilcimiz, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü.

GÜVEN, HARAKİRİ YAPTI

A grubunda küme düşme hattındaki Güvenspor, bir üst basamaktaki Orhangazi Yeniköy ile Sanayi Sahasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz sona ererken; Bordo Mavililer rakibini geçme fırsatını tepti.