Birbirinden çekişmeli ve dostluk içinde geçen maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde:

KİRAZLIK - GÜNDÜZLÜ

1 - 3

ÇİTLİ UTD.- KINIK&ÖZLÜCE

5 - 2

FC ÇİTLİSPOR - KURŞUNLU 1453

2 - 2

ÇELTİKÇİ - YENİKÖY

4 - 0

YUKARIBALLIK - BİLAL

7 - 2

KURŞUNLU 2 - EYMİR

0 - 2

Turnuva yönetiminden yapılan açıklama şu şekilde:

"A Grubunun iddialı 2 takımın birbiriyle mücadelesinde kazanan 3 - 1'lik skorlar GÜNDÜZLÜ köyü oldu ve ilk galibiyetini almış oldu. Kirazlık ise 2 maçta 1 puan da kalmış oldu

Turnuvaya tamamen yerli oyunculardan kurulu bir takımla giren ÇİTLİ UTD. 16 yıl sonra turnuvalara katılan ve centilmenlik örneği oyunculardan kurulu Kınık&Özlüce köylerinin birleşimi takımı 5 - 2 mağlup etti.

Ve yine A grubunun iki iddialı takımının maçında ev sahibi ve son şampiyon FC ÇİTLİSPOR ile Kurşunlu 1453 takımları arasında oynanan müsabakada kazanan çıkmadı ve taraflar 2 - 2'lik eşitlikle 1'er puanla yetinmek zorunda kaldı. FC ÇİTLİSPOR bu beraberlikle 4 puanla 2. Sırada kendine yer buldu. Kurşunlu 1453 takımı da gruptaki 2. Maçında 2. Beraberliğini alarak 2 puanda kaldı.

B grubunun favori takımlarından ÇELTİKÇİ köyü Yeniköy takımını 4 - 0 lık net bir skorla yenerek 2 de 2 yaptı. Yeniköy takımı ise puansız bir şekilde B grubunda son sırada yer aldı.

A grubunun hızlı takımı YUKARIBALLIK köyü turnuvanın centilmenlik adayı mütevazi kadrosuyla Bilal Köyünü 7-2 yenerek 2 de 2 yaptı ve 6 puanla A grubunda zirvede kendine yer buldu.

Günün son maçında 90'lı yılların kendinden başarılarıyla söz ettiren köyü EYMİR Kurşunlu 2 takımını 2 - 0 yenerek 2 de 2 yaptı

Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu

15 NİSAN'DA 3. HAFTA MAÇLARI VAR

Turnuvamız 15 Nisan'da 3. Hafta maçları ile devam edecek ve gruplarda 5 maç oynandıktan sonra gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar gruplarından direkt olarak yarı finale yükselecek ve çapraz eşleşme ile birbirine rakip olacaklardır.

Tüm sporseverleri kaynaşmak adına ve madde bağımlılığına karşı savaş açtığımız bu anlamlı turnuvamıza bekliyoruz."