Polis Mesleki Eğtim Merkezlerine 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak. Polis Mesleki Eğtim Merkezlerine 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak.
Yarışmaya 1, 2 ve 3.sınıflardan toplam 11 öğrenci katıldı. Yarışmada heyecanlı dakikalar yaşandı. Şiir aralarında günün anlam ve önemine özgü şarkılar seslendirildi.

Öğrencilerin etkinlikten duyduğu mutluluk yüzlerinden okunuyordu. Üç kişilik jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 1.sınıflarda Mustafa Onur Acar, 2.sınıflarda Duru Sarıkaya ve 3.sınıflarda ise Ayşe Zümra Duran birinci seçildi.

TUTUMLULUK CİMRİLİK DEĞİLDİR

Sonuçların açıklanması sırasında bir konuşma yapan Özel Kosova Ufkum İlkokulu Müdürü Erol Baştürk:

“İnsanın başarılı olması öncelikle kendini tanıması, kendi yeteneklerini keşfetmesi, bu tanıma ve keşfe uygun hareket etmesi ile mümkündür. Öğrencilerimizde gelişen sorumluluk görev ve ödev bilinci onu maddi ve manevi anlamda başarılı kılacaktır.

İşte bizlere düşen görev yetenekleri ortaya çıkarmaktır. Tutumluluk cimrilik değildir. Tutumlu insan eşyasını düzenli kullanır. Zamanını boşa harcamaz. Elektriği, suyu, parayı ihtiyacı kadar harcar. İsraf etmez” dedi.

BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ

Okul kurucusu Devrim Kosova Hasırcı ise şunları söyledi:

“Değerler Eğitimi Projesi bizim vazgeçilmezimizdir. Hayatta başarılı olmak kadar manevi ve kültürel değerlerle donanmak da önemlidir.

Her öğrenci bizim için değerlidir. Her öğrenci bir projenin içinde yer almalıdır. Bunlar kurumumuzun değerleridir. Yarışmada emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum”