Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen açılışta konuşan İnegöl Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Arzu Alemdar;

"Okulumuz bu sene Tübitak'ın desteklediği bilim fuarına katıldı. Öğrencilerimizin sanatsal, sosyal ve bilimsel alanlarda gelişmeleri için bu fuar çalışmasına katıldık. Fuarı düzenlerken pek çok şeyler öğrendik.

Neler yapabileceğimizi gördük. Pek çok tecrübeler edindik. Bütün öğrencilere de imam hatibi bir meslek lisesi olarak görmeyip, hayatın her alanında kendilerini geliştirebilecekleri bir kurum görmelerini istiyoruz.

Fuarımıza katılan Belediye başkanımız ve milli eğitim müdürüne teşekkür ediyorum" dedi.

TÜBİTAK'A MÜRACAAT ETTİLER

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise,

"2015-2016 eğitim öğretim yılının sonuna gelmesi nedeniyle okullarımız hazırladıkları bilim eserlerini sergiliyorlar. Okullarımızın bir kısmı Tübitak'a müracaat ettiler. Projelerini sundular.

Sundukları projelerin yer aldığı bilim fuarlarını düzenlediler. Öğrencilerimizin güzel eserler çıkardıklarını görünce memnun ve mutlu oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da şunları söyledi:

"Okullarımız da bilim fuarları devam ediyor. Gerçekten birbirinden ilginç buluşlara şahit oluyoruz. Gördük ki çocuklarımız aldıkları bilgiler doğrultusunda çok heyecanlı ve değişik çalışmalar yapmışlar.

Biz de heyecanlarına ortak olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu öğrencilerin arasından bilim insanları, öğretmenler çıkacak. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum"

Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu? Okullar'da Ders Saatleri Kısalıyor mu?

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan fuardaki stantlar gezilerek incelendi. Bugün de açık kalacak olan fuarda 29 proje sergilenecek.