Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var? Türkiye'deki çocuk sayısı açıklandı, en çok çocuk hangi ilde var?
İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, yaptığı açıklamada;

“27 Ağustos 2014 cumartesi günü Eskişehir Kent Konseyini yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için Eskişehir’e gittik. Bizleri Eskişehir Kent Konseyi Genel Sekreteri ve bir grup yürütme kurulu üyeleri bizleri karşıladı. Ekibimize çalışmalarını anlatan görsel sunum yaptılar. Sunumun ardından yürütme kurulu üyelerimiz ile Eskişehir’de bir takım incelemeler de bulunduk. Bilim ve Kültür sanat parkı, Çocuk müzesini gezdik”

“Ardından Eskişehir Valiliğine bağlı Engelliler Koordinasyon Merkezini Ziyaret ettik. Koordinasyon merkezi müdüresi Sayın Nazan GÜLERYÜZ DEMİR Hanım Efendi yaklaşık 1 saat süren ziyaretimizde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve merkez içerisinde bulunan atölyeleri gezdirdi. Son durağımız İnegöl’de eğitimde 10 yıl hizmet etmiş Eskişehir’e bağlı Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler’i makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde sayın başkan İnegöl’e dair izlenimlerini bizler ile paylaştı”
“Ziyaret ettiğimiz her üç kurum yöneticilerine İnegöllü tanıtan plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettik. Sabah saat 09.00 da başlayan Eskişehir ziyaretimiz gece 22.30 da sona erdi. Eskişehir gezimizde bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Eskişehir’de bizleri ilgi ve sevgiyle ağırlayan her üç kurumumuzda şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.